Паста з лососем і Горгонзолою

Паста з лососем і Горгонзолою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста з лососем і Горгонзолою

Інгредієнти

Спагетті – 150 гр.
Слабосоленої лосось або сьомга – 120 гр.
Горгонзолла – 100 гр.

Як приготувати Паста з лососем і Горгонзолою

Італійська паста – не менш популярна і улюблена страва італійської кухні, ніж піца. Існує величезна кількість варіантів її приготування і не менше видів самої пасти, і кожна з них має свою унікальну назву в залежності від форми. У ролі сьогоднішньої паста будуть виступати спагетті. А соус ми зробимо з слабосоленого лосося та італійського сиру з блакитною цвіллю – Горгонзоллы. Пальчики оближеш!

Покроковий рецепт