Каннеллоні – це такі великі макарони, у вигляді трубки.
Інгредієнти
Основний склад: | |
Каннелоні – 11 шт. (великі макарони-трубочки) | |
Сир – 50 г для посипання зверху | |
Для начинки: | |
Брокколі – 150 г | |
Цвітна капуста – 150 г | |
Часник – 1 зубчик | |
Сир – 50 г +50 г | |
Сіль – за смаком | |
Для томатного соусу: | |
Томатна паста – 4 столові ложки | |
Сметана – 2-3 столових ложки | |
Бульйон – 0,5 літра (можна воду) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |