Каннеллоні з брокколі і цвітною капустою під томатним соусом

Каннеллоні з брокколі і цвітною капустою під томатним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Каннеллоні – це такі великі макарони, у вигляді трубки.

Інгредієнти

Основний склад:
Каннелоні – 11 шт. (великі макарони-трубочки)
Сир – 50 г для посипання зверху
Для начинки:
Брокколі – 150 г
Цвітна капуста – 150 г
Часник – 1 зубчик
Сир – 50 г +50 г
Сіль – за смаком
Для томатного соусу:
Томатна паста – 4 столові ложки
Сметана – 2-3 столових ложки
Бульйон – 0,5 літра (можна воду)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Болгарський перець – 1 шт.
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Каннеллоні з брокколі і цвітною капустою під томатним соусом