Паста, тушкована з помідорами і кабачками

Паста, тушкована з помідорами і кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спагетті з помідорами і кабачками – ідеальне рішення для ситного обіду. Доповнюємо м’ясним блюдом і подаємо до столу!

Інгредієнти

Спагетті – 250 гр.
Помідори – 4 шт.
Кабачки – 1 шт.
Орегано – 1 ч. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Паста, тушкована з помідорами і кабачками

Відмінний варіант пасти з сезонними овочами: помідорами і кабачками. Така паста виходить легше по калорійності і корисніше, ніж з традиційними м’ясними соусами. Чому італійці всі худі – та тому, що вони часто готують пасту з різними овочами. Це спагетті зарядить Вас енергією надовго. А щіпка орегано додасть незабутній смак і аромат страви.

Покроковий рецепт

1. Спагеті відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.

2. Кабачки помити. Нарізати тонкими слайсами з допомогою овочерізки.


3. Помідори помити, перемолоти в пюре. У сковороду влити томатну пасту, трохи загасити. Потім додати кабачки, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.


4. Потім додати кабачки, всипати орегано, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.


5. По закінченню цього часу, в овочеву масу додати спагетті, добре перемішати і згасити ще 5 хвилин.


6. Пасту подати поки гаряча.