Спагетті з печінкою і цибулею

Спагетті з печінкою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли я ходжу на ринок за м’ясом, завжди ще купую свіжу курячу печінку, таку ніжну, добірну, завжди смачну і корисну!

Інгредієнти

Печінка куряча або індички – 800 г
Ріпчаста цибуля – 2 головки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Спагетті – 1/2 пачки

Як приготувати Спагетті з печінкою і цибулею

Найкорисніша печінка куряча, качина і гусяча. Вважається, що печінка благотворно впливає на зір, серце, печінка, кишечник, сприяє кровотворенню. Куряча печінка вважається хорошим засобом при загальному занепаді сил, ослаблення функції печінки, синдромі хронічної втоми і ослабленні зору. Допомагає цей засіб і при хворобі курячої сліпоти (ослаблення нічного бачення). Курячу печінку дають також для відновлення сил після хвороби, пологів, легеневим хворим і ослабленим маленьким дітям.

Правильно підсмажена печінка відрізняється легкістю, легкістю і неймовірно ніжним смаком і ароматом. Приготування смачних і корисних страв з печінки зазвичай не вимагає надмірних витрат часу і зусиль.

Покроковий рецепт

Курячу печінку обмити і зрізати сполучну тканину. Порізати шматочками середнього розміру.

Ріпчасту цибулю почистити, порізати півкільцями.

Розігріти сковорідку з рослинним маслом. З печінки злити всю виділилася рідина. Висипати печінка на розігріту сковороду і обсмажувати, іноді помішуючи (приблизно 10 хвилин). Посолити, поперчити за смаком.

Тим часом у киплячу підсолену воду закинути спагетті. Перемішати. Варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

Відкинути на друшляк, промити під проточною водою. Дати стекти всій рідини. Перекласти в каструлю, додавши приправи і 1 ч. л. рослинного масла, щоб не злиплися.

У сковорідку з печінкою додати цибулю. Загасити.

Перед закінченням смаження додати зелень.

Подавати порційно гарячим. Приємного апетиту!