Сама смачна паста – макарони з тунцем

Незвичайний, смачний і корисний варіант вечері або обіду. Повірте, консервована риба теж буває корисною.

Інгредієнти

Консервований тунець – 1 банка Обов’язково використовувати натуральний тунець у власному соку, не в маслі!
Макарони – 45 г Краще брати макарони з цільнозернових сортів пшениці. Це завдасть мінімальний шкоди фігурі.
Оливкова олія – 1 столова ложка
Цедра лимона – з одного фрукта
Петрушка – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Сама смачна паста – макарони з тунцем

Цей рецепт трохи нагадує відомі всім “макарони по-флотськи”. Тільки замість м’ясного фаршу тут використовується тунець. Це та паста, яку можна їсти на вечерю без страху погладшати.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти, щоб нічого не забути. Дивно, як з маленького кількості продуктів, виходить таке смачне блюдо!

Поставимо варити пасту до стану al dente. Тим часом на розпечену антипригарну сковороду викладемо весь тунець, почнемо його прогрівати. Великі шматочки розірвіть на дрібні.

Потім до тунцу додаємо петрушку і цедру лимона. Все перемішуємо і продовжуємо прогрівати.

До цього часу паста повинна бути в потрібному стані нам, ми опрокидываем її на друшляк і відправляємо на сковорідку до тунцу.

Тримаємо на вогні ще хвилини 2. Паста готова, приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечені гнізда з минтая під сирною скоринкою