Фетучіні з телятиною та грибами під сирно-вершковим соусом

Фетучіні з телятиною та грибами під сирно-вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Макарони – 200 г фетучіні (будь-які інші довгі макаронні вироби)
Телятина – 400г
Гриби – 200 г (печериці)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сирно-вершковий соус: –
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинна олія – 1 столова ложка
Вершки – 200 мл (10 %)
Сир Філадельфія – 150 г (можна сирний сир ” Альметте)
Базилік – 1 чайну ложку
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Фетучіні з телятиною та грибами під сирно-вершковим соусом