Інгредієнти
|
Макарони – 200 г фетучіні (будь-які інші довгі макаронні вироби) |
|
Телятина – 400г |
|
Гриби – 200 г (печериці) |
|
Сіль – за смаком |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
|
Рослинна олія – 2 столові ложки |
|
Сирно-вершковий соус: – |
|
Ріпчаста цибуля – 1 головка |
|
Рослинна олія – 1 столова ложка |
|
Вершки – 200 мл (10 %) |
|
Сир Філадельфія – 150 г (можна сирний сир ” Альметте) |
|
Базилік – 1 чайну ложку |
|
Сіль – за смаком |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Фетучіні з телятиною та грибами під сирно-вершковим соусом