Спагетті з м’ясним соусом – класика італійської кухні! Порадуйте своїх близьких простим у приготуванні, але дуже смачним блюдом!
Інгредієнти
Спагетті – 250 гр | |
Фарш м’ясний – 400 гр | |
Цибуля – 0,5 шт | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Пармезан – 100 гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Оливкова олія – 3 ст. л. |
Для приготування соусу ви можете взяти фарш з будь-якого м’яса, в тому числі змішаний. У даному рецепті використовується домашній фарш, в якому свинина і яловичина в рівних пропорціях. Спагетті можна замінити іншою пастою. Але все ж класика – це спагетті. Не ламайте їх. Нехай вони залишаться довгими. З такою стравою добре поєднуються овочеві салати. Наприклад, “Грецький” салат.
Покроковий рецепт
Приготуйте всі інгредієнти. Дістаньте каструлю для варіння спагетті і сковороду для соусу.
У каструлі закип’ятіть воду. Посоліть, закиньте спагетті. Поступово повністю занурте їх у воду. Варіть до готовності. Час дивіться на упаковці.
Розігрійте Сковороду. Влийте 2 ст. л. оливкової олії. Додайте фарш з подрібненою цибулею. Обсмажуйте, постійно перемішуючи хвилин десять. Посоліть і поперчіть.
Коли м’ясо повністю змінить колір, додайте томатної пасти і чашку води з каструлі зі спагеті. Проваріть ще 5 хвилин.
Спагетті злийте. Додайте ложку оливкової олії, перемішайте. Викладіть на тарілку. Зверху полийте готовим соусом і посипте натертим пармезаном. Подавайте до столу.