Приготуйте всі інгредієнти. Дістаньте каструлю для варіння спагетті і сковороду для соусу.
У каструлі закип’ятіть воду. Посоліть, закиньте спагетті. Поступово повністю занурте їх у воду. Варіть до готовності. Час дивіться на упаковці.
Розігрійте Сковороду. Влийте 2 ст. л. оливкової олії. Додайте фарш з подрібненою цибулею. Обсмажуйте, постійно перемішуючи хвилин десять. Посоліть і поперчіть.
Коли м’ясо повністю змінить колір, додайте томатної пасти і чашку води з каструлі зі спагеті. Проваріть ще 5 хвилин.
Спагетті злийте. Додайте ложку оливкової олії, перемішайте. Викладіть на тарілку. Зверху полийте готовим соусом і посипте натертим пармезаном. Подавайте до столу.