Свинячі битки під соусом з чорної бузини

Свинячі битки під соусом з чорної бузини

Інгредієнти

Корейка свиняча – 1000 гр.
Бузина – 600 гр.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 5-6 зубчиків
Цукор – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Винний оцет – 1 ст. л.

Як приготувати Свинячі битки під соусом з чорної бузини

Свинячі битки під соусом з чорної смородини – ідеальний варіант для романтичної вечері або святкового столу. Відчуйте себе як у ресторані.

Покроковий рецепт


1. Корейку нарізати на шматки товщиною 1 див Відбити молотком. Посолити, поперчити, дати трохи відлежатися. Посмажити на сковороді на рослинному маслі.

2. Бузину промити, покласти в чашу комбайна. Перемолоти. Потім протерти через сито або спеціальну насадку кухонного комбайна.

3. Цибулю прокрутити через м’ясорубку, часник видавити через чеснокодавку.


4. Бузину, цибулю і часник вилити в каструлю. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати цукор і сіль за смаком. Варити 15-20 хвилин. Вимкнути і влити винний оцет.

5. Подати битки, полив зверху соусом з бузини.

Дивіться також:  Нарин по-ташкентський