Пиріжки з мясним фаршем в духовці

Пиріжки з мясним фаршем в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати смачні пиріжки можна без проблем, використовуючи м’ясний фарш і листкове тісто. Домашня випічка виходить дуже апетитною.

Інгредієнти

Тісто листкове – 500 гр бездріжджове
Фарш м’ясний – 350 гр
Цибуля ріпчаста – 0,5 штуки
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Яйце – 1 штука

Як приготувати Пиріжки з м’ясним фаршем в духовці

Багато господині люблять готувати пиріжки. Правда, іноді заміс тіста забирає багато часу. Врятувати становище може готове (магазинне) листкове тісто. У нашому рецепті використовується бездріжджове. В якості начинки береться м’ясний фарш.

Покроковий рецепт

Розморожуємо для домашніх пиріжків листкове бездріжджове тісто. Викладаємо його на робочу зону столу, яку потрібно присипати борошном. Пласт тіста розкачуємо, а потім нарізаємо на квадрати.

Поверхня кожного квадрата з листкового тіста змащуємо збитим яйцем, щоб при формуванні пиріжка краю добре з’єднувалися.

У м’ясний фарш додаємо подрібнену цибулю, приправляємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо. Від фаршу відщипуємо невеликі шматочки, кладемо їх в центр кожного квадрата.

Защипуємо краї квадратів (як на фото).

Перекладаємо пиріжки на деко, змащуємо їх збитим яйцем.

При 180 градусах пиріжки з м’ясним фаршем з листкового тіста випікаємо 30 хвилин. Приємного апетиту!