Пиріжки з яйцем з дріжджового тіста на молоці

Пиріжки з яйцем з дріжджового тіста на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріпчасту цибулю можна замінити на зелений. Пиріжки виходять зі злегка гострим смаком, якщо не любите гостре, то червоний перець не додавайте.

Інгредієнти

борошно пшеничне вищого сорту – 600 грам
молоко – 250 мілілітрів
масло рослинне – 100 мілілітрів
яйце – 7 штук
цукор – 2-3 столові ложки
дріжджі сухі – 11 грам
сіль – за смаком
цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру
перець чорний мелений – 1 чайна ложка
перець червоний мелений – 1/2 чайної ложки
насіння чорного кмину – для прикраси

Як приготувати Пиріжки з яйцем з дріжджового тіста на молоці