Лагман – універсальне блюдо, так як його можна приготувати з будь-якого м’яса, і будь-яких овочів. А так само замість домашньої локшини можна відварити звичайні спагетті!
Інгредієнти
м’ясо – 350 грам підійде будь-яка: яловичина, баранина, свинина, курка | |
морква – 4 штуки | |
цибуля ріпчаста – 2 середні головки | |
перець болгарський – 4 штуки | |
помідори – 3 штуки | |
картопля – 4 штуки | |
часник – 8 зубчиків | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
петрушка – за смаком | |
локшина – 500 грам приготуємо самі з 2-х яєць, солі й борошна. | |
соняшникова олія – трохи для смаження | |
бульйон або кипляча вода – 1-1,5 літра |
Як приготувати класичний Лагман
Сторінка: 1 2