Розморожуємо для домашніх пиріжків листкове бездріжджове тісто. Викладаємо його на робочу зону столу, яку потрібно присипати борошном. Пласт тіста розкачуємо, а потім нарізаємо на квадрати.
Поверхня кожного квадрата з листкового тіста змащуємо збитим яйцем, щоб при формуванні пиріжка краю добре з’єднувалися.
У м’ясний фарш додаємо подрібнену цибулю, приправляємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо. Від фаршу відщипуємо невеликі шматочки, кладемо їх в центр кожного квадрата.
Защипуємо краї квадратів (як на фото).
Перекладаємо пиріжки на деко, змащуємо їх збитим яйцем.
При 180 градусах пиріжки з м’ясним фаршем з листкового тіста випікаємо 30 хвилин. Приємного апетиту!