Фрикадельки по-шведськи

Фрикадельки по-шведськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

 

Інгредієнти

Фарш – 500 г (свино-яловичий)
Панірувальні сухарі – 1/2 склянки
Молоко – 70 мл
Яйця курячі – 2 шт.
Часник – 1 зубчик (за бажанням)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Для соусу:
Борошно – 2 столові ложки з гіркою
Вершкове масло – 2 столові ложки
Вершки – 100 мл (не жирні)
Бульйон – 400 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати Фрикадельки по-шведськиШведські фрикадельки (шеттбулляр) — м’ясне традиційне блюдо в Швеції. Це смажені фрикадельки з додаванням яєць, молока і ріпчастої цибулі. Найчастіше вони подаються з картоплею, вершковим соусом і брусничним джемом або варенням. Особливо гарні для діток.

Покроковий рецепт