Інгредієнти
Фарш – 500 г (свино-яловичий) | |
Панірувальні сухарі – 1/2 склянки | |
Молоко – 70 мл | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Часник – 1 зубчик (за бажанням) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження | |
Для соусу: | |
Борошно – 2 столові ложки з гіркою | |
Вершкове масло – 2 столові ложки | |
Вершки – 100 мл (не жирні) | |
Бульйон – 400 мл | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Фрикадельки по-шведськиШведські фрикадельки (шеттбулляр) — м’ясне традиційне блюдо в Швеції. Це смажені фрикадельки з додаванням яєць, молока і ріпчастої цибулі. Найчастіше вони подаються з картоплею, вершковим соусом і брусничним джемом або варенням. Особливо гарні для діток.
Покроковий рецепт