Відбивна з курячої грудки в духовці з сиром і черрі

Відбивна з курячої грудки в духовці з сиром і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте приготуємо смачні відбивні з курячого філе. Їх ми запечемо в духовці разом з сиром і помідорами черрі.

Інгредієнти

Куряча грудка – 300 гр
Сир – 100 гр
Черрі – 8 шт.
Майонез – 4 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Масло рослинне – 4 ст. л.

Як приготувати Відбивна з курячої грудки в духовці з сиром і черрі

Для приготування відбивних нам потрібно куряча грудка. Щоб її було зручніше нарізати на довгасті частини, продукт повинен бути злегка подморожен. Сир для рецепта беремо твердих сортів. Підійде сир Пармезан, Голландський, Російський і т. п. Подробиці у нас в описі.

Покроковий рецепт

Отже, курячу грудку без кістки нарізаємо плоскими шматками і, накривши їх харчовою плівкою, відбиваємо з двох сторін спеціальним молоточком. Харчову плівку можна замінити поліетиленовим мішечком.

Відбитий шматок курячої грудки з кожної сторони натираємо сіллю і чорним меленим перцем.

Курячі відбивні перекладаємо на змащений рослинним маслом пергамент або фольгу. Змащуємо курятину майонезом.

Черрі нарізаємо на колечка. Укладаємо черрі на курячу відбивну.

Твердий сир подрібнюємо теркою. Сирної стружкою присипаємо відбивну з черрі.

В розігрітій до 190 градусів духовці відбивну з сиром і черрі запікаємо 25 хвилин. Приємного всім перекусу!