М’ясо з яблуками – ідеальне поєднання для ситного і корисного салату. Його можна подати на святковий стіл або просто приготувати до сімейного вечері.
Інгредієнти
яблуко – 1 шт. | |
копченої, курячої грудки без кісток – 100 г | |
нарізаного бекону, обсмаженого – 2 смужки | |
волоських горіхів – 1/2 жменьки | |
шпинату – 1 велика жменя стебла видалити | |
червоний цибулю, дрібно нарізаний – 1 маленький | |
Для заправки салату: | |
червоно-винного оцту – 2 столові ложки | |
діжонської гірчиці – 1 чайна ложка | |
солі – 3/4 чайної ложки | |
меленого чорного перцю – 1/4 чайної ложки | |
рослинної олії – 3 столові ложки |
Як приготувати Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком
Сторінка: 1 2