Салат Щітка з буряка, моркви, яблука і капустки

Салат Щітка з буряка, моркви, яблука і капустки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всього 10 хвилин на приготування, а задоволення та заряд енегрії на цілий день.

Інгредієнти

Буряк – 1 шт.
Морква – 1-2 шт.
Капуста пекінська – 400 гр.
Яблуко – 1 шт.
Часник – 3-4 зубки
Зелень (кріп, петрушка) – 3-4 гілочки
Гірчиця – 1,5 ч. л.
Яблучний або винний оцет – 1 ст. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Сіль, перець – За смаком

Як приготувати Салат “Щітка” з буряка, моркви, яблука і капустки

В першу чергу корисний, а також дуже смачний салат зі свіжих овочів з пікантною заправкою. Це просто вітамінна бомба, завдяки якій організм скаже Вам спасибі.

Капусту будемо використовувати пекінську, оскільки вона набагато м’якше і не вимагає додаткового розминання та особливої шинкування.

Покроковий рецепт

Очищаємо овочі. Буряк тремо на тертці і складаємо в глибоку тарілку, до неї натираємо моркву.

Капусту ріжемо в довільній формі і додаємо до решти інгредієнтів.
Очищаємо від шкірки яблуко і теж трьом в салат.

Зелень дрібно ріжемо. Змішуємо всі інгредієнти додавши сіль і перець.

Готуємо заправку: змішати гірчицю, оцет, натертий часник і масло рослинне.
Отриманий соус додаємо в салат і ретельно перемішати.
Приємного апетиту!