Чіпси з капусти кале

Чіпси з капусти кале – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чіпси кале можна є без страху втратити фігуру. Вони корисні, і містять багато клітковини.

Інгредієнти

Капуста кале – 200 грам Капусту можна знайти у відділах для дієтичного харчування великих супермаркетів.
Чорний перець – за смаком
Оливкова олія – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Чіпси з капусти кале

Капуста кале має негативну калорійність, і організм витрачає більше калорій на перетравлення овоча, ніж він має у своєму складі.

Ці чіпси можна їсти навіть замість останнього прийому їжі, не раніше, ніж за 2 години до сну. Краще всього запивати чіпси кефіром – так краще засвоїться клітковина з капусти.

Покроковий рецепт

Капусту промити і видалити плодоніжки. Для чіпсів залишити тільки листочки. Капусту промокнути паперовим рушником, і викласти на деко.

Посолити чіпси, перемішуючи руками.

Збризнути все оливковою олією і перемішати для кращої просочення.

Поперчити і поставити закуску в духовку на 15 хвилин при температурі 120 градусів.

Готувати чіпси до хрусткої кірочки по краях.
Подавати з кефіром не пізніше 2 годин до сну. Можна посипати кунжутом і збризнути лимонним соком.