Як приготувати Салат «Віта»
Салат готується з великої кількості овочів і фруктів – це джерело вітамінів. У будь-який час салат зарядить енергією і наситить.
Потрібно:
– по 200 г капусти, консервованих ананасів;
– три морквини;
– апельсин, яблуко;
– зелена цибуля, сметана, цукор, лимонний сік.
Приготування:
1. Моркву очищають, натирають. Капусту шаткують дрібніші. Подрібнюють апельсини, яблука і зелений лук.
2. Продукти змішують разом в салатнику, додають ананаси шматочками.
3. Заправляють салат сметаною, змішаною з лимонним соком і цукром. Солять вже за смаком.
Салат потрібно подавати охолодженим – досить його потримати в холодильнику хоча б двадцять хвилин.