Картопляний салат з додаванням маслин, хрустких овочів, приготованих на грилі, з заправкою з сметани оцінять позитивно.
Інгредієнти
картоплі – 100 г | |
маслин без кісточки – банку | |
червоної цибулі – 1/2 головки | |
огірок – 1 шт. | |
помідори черрі – 12-15 шт. | |
болгарських перцю – 2 шт. або 1 великий | |
подрібненого сиру фета (за бажанням) – 1/4 склянки | |
Для заправки: | |
середній огірок, тертий – 1 середній | |
солі – 1/2 чайної ложки | |
оливкової олії – 1 столова ложка | |
червоного винного оцту – 2 столові ложки | |
свіжовичавленого лимонного соку – 2 столові ложки | |
часник, дрібно нарізаний – 3 зубчики | |
свіжого рубаного кропу – 1/4 склянки | |
грецького йогурту – 1 1/2 склянки |