Рибна запіканка з горошком, у вершках

Для того, щоб запіканка вийшла дуже ніжною, рекомендується використовувати для її приготування філе морського окуня, а вживати приготоване рибне блюдо рекомендується з білим сухим вином

Маринована запечена форель з пряними травами у фользі

Перш, ніж приступити до приготування ароматного рибного блюда, потрібно попередньо потримати форель в спеціальному грейпфрутовом маринаді, завдяки якому риба вийде більш ароматною і дуже соковитою

Горбуша, запечена під шубою

Приберіть майонез з інгредієнтів, і запечену таким чином горбушу сміливо можна їсти тим, хто худне, хто любить смачну і красиву їжу!

Інгредієнти горбуша - 1 риба помідор - 1 великий сир - 200 грам сіль - за смаком яйце - 1-2 штуки майонез - за смаком у мене приблизно 2 ст