Рибне філе під сальсою з ананасів і зелені

Філе білої риби під сальсою з ананасів і зелені – ніжне рибне блюдо на вашому столі всього за півгодини!

Інгредієнти

Філе білої риби – 1 шт.
Ананаси – 100 г
Сіль – за смаком
Суміш перців – щіпка
Вершкове масло – 25 г
Часник молодий – невеликий пучок
Гірчичні зерна – 1 ч. л.

Як приготувати Рибне філе під сальсою з ананасів і зелені

Рибне філе під ананасами – це смачне і апетитне в подачі блюдо простого приготування. За рахунок масла і ананасового соку філе виходить соковитим, ніжним і неймовірно ароматним. Часник відтіняє блюдо і привносить в нього нотку пікантності.

Покроковий рецепт

Спершу потрібно дрібно подрібнити молодий часник.

Нашаткувати дрібним кубиком консервовані ананаси.

Змішати рубаний часник з сіллю за смаком, меленої сумішшю різних перців, гірчицею , олією і ананасами.

Рибне філе промити, натерти сіллю за смаком. Залишити маринуватися на чверть години, після чого покрити начинкою із зелені і ананасів. Відправити блюдо в розігрітий духову шафу не більш, ніж на півгодини-сорок хвилин. Важливо дотримуватися час приготування конкретно під кожен вид риби, філе не вийшло сухим і жорстким.

Ароматна, соковита і ніжна риба під сальсою з ананасів, зелені і вершкового масла готова!

Таке рибне блюдо відмінно доповнить як святковий, так і домашній вечерю. Запечене філе поєднується з легкими овочевими закусками і гарнірами, рисом і картоплею. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святковий пиріг з коржів і рибної консерви (без випічки)