Даний рецепт дуже простий, але його смакові якості порадують кожного. Філе скумбрії під шубою підійде як для повсякденного столу, так і для святкового.
Інгредієнти
Філе скумбрії – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Гриби гливи – 200 г | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Сметана 20 % – 3 ст. л. | |
Сирний сир – 2 ст. л. | |
Сир твердий – 100 г | |
Приправа для риби – на смак | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Олія оливкова – за смаком | |
Помідор – 1 шт. для сервірування страви | |
Паста – 200 г у формі черепашок для гарніру |
Як приготувати Скумбрія запечена під шубою
Сторінка: 1 2