Скумбрія запечена під шубою

Скумбрія запечена під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Філе скумбрії під шубою з овочів і сиру стане улюбленим блюдом для всієї сім’ї. Блюдо легке в приготуванні, але задовольнить смак будь-якого гурмана.

Покроковий рецепт

Філе скумбрії промити в проточній воді і замаринувати у спеціях для риби, солі , перці і оливковій олії. Загорнути філе в папір для запікання і залишити маринуватися в холодильнику не менше години. Цибулю, гриби, моркву почистити, помити і нарізати на дрібні кубики. Моркву натерти на крупній тертці.

У розігріту на вогні сковороду наливаємо оливкову олію, додаємо цибулю і моркву. Тушкуємо протягом 10 хвилин. Потім додаємо гриби і готуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.

Трьом на крупній тертці твердий сир. Підійде будь-який.

Готові овочі викладаємо на тарілку, даємо охолонути. Додаємо натертий сир, сметану і сирний сир. Приправляємо сіллю і перцем. Все ретельно перемішуємо.

Духовку розігріваємо до 180℃. Філе риби викладаємо на деко застелений папером для випічки. Зверху викладаємо «шубу» з овочів та сиру. Запікаємо в духовці 20 хвилин при 18 ° с. Подаємо блюдо, прикрашаємо лимоном, помідором і подаємо з пастою у формі черепашок.