Спагетті з тунцем і цукіні в вершках

Спагетті з тунцем і цукіні в вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо, приготоване з спагетті з цукіні і консервованим тунцем у вершках, виходить дуже ситним і ніжним смаком.

Інгредієнти

Спагетті – 200 г
Консервований тунець (шматками) – 1 банка
Цукіні – 1 маленький
Часник – 1 зубчик
Жирні вершки – 50 мл
Сіль і перець – за смаком

Як приготувати Спагетті з тунцем і цукіні в вершках

Якщо у вас катастрофічно не вистачає часу на готування, можна спробувати приготувати це швидке, але смачне блюдо спагетті з консервований тунцем у вершках, з додаванням цукіні і часнику.

Покроковий рецепт

Відваріть спагеті у великій каструлі в підсоленій воді, дотримуючись час варіння, зазначеної на упаковці. Відкиньте спагетті на друшляк, відкладіть в сторону.

Відкрийте банку з тунцем, злийте зайву рідину і розкришите філе риби в мисці.

Потім очистіть і дрібно наріжте часник. Трохи кабачки натріть на крупній тертці. Змішайте тунець цукіні з часником і додайте вершки.

Перекладіть суміш тунця і часнику в сковороду і на повільному вогні прогрійте протягом 3 хвилин. Посоліть за смаком, додайте перець.

Тепер в сковороду перекладіть спагетті і перемішайте. Подавайте спагетті з тунцем гарячим. Приємного апетиту!