Паста фузіллі в сирно-шпинатному соусі

Паста фузіллі в сирно-шпинатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні макарони з соусом із сиру та шпинату.

Інгредієнти

Фузілі – 200 г
Сир голландський – 100 г
Молоко – 100 мл
Шпинат – 1 пуч.
Цибуля – 1/2 шт
Часник – 1 зуб.
Мускатний горіх – 1/4 ч. л.
Перець чорний мелений – за смаком
Масло рослинне – 3 ч. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Паста фузіллі в сирно-шпинатному соусі

Для любителів італійської пасти і послідовникам вегетаріанської кухні пропоную рецепт макаронів з соусом з шпинату і насиченим сирним смаком. Час на приготування мінімальне, результат чудовий. До такого соусу найкраще підійде паста типу фузіллі. Соус наповнить борозенки пасти і не стече з неї.

Покроковий рецепт

Закип’ятити 2 л. води, підсолити її і відварити в ній спіральки. Поки нагрівається вода і відварюють макарони, зайнятися приготування соусу.

Половину цибулини і часник дрібно нарізати.

Обсмажити до прозорості на сковороді в маслі.

Перекласти цибулю з часником в каструльку і залити молоком.

Всипати в молочну суміш мускатний горіх, перець. Покласти натертий сир.

Розбити блендером до однорідної консистенції.

Викласти до сирного соусу шпинат і ще раз пробити блендером.

Готові фузіллі відкинути на друшляк і висипати в соус. Прогріти 1-2 хв. на вогні.

Цілі листочки шпинату нарізати тонкою соломкою. З них зробити підкладку на тарілці.

Викласти пасту з соусом на шпинат і негайно подавати