Закип’ятити 2 л. води, підсолити її і відварити в ній спіральки. Поки нагрівається вода і відварюють макарони, зайнятися приготування соусу.
Половину цибулини і часник дрібно нарізати.
Обсмажити до прозорості на сковороді в маслі.
Перекласти цибулю з часником в каструльку і залити молоком.
Всипати в молочну суміш мускатний горіх, перець. Покласти натертий сир.
Розбити блендером до однорідної консистенції.
Викласти до сирного соусу шпинат і ще раз пробити блендером.
Готові фузіллі відкинути на друшляк і висипати в соус. Прогріти 1-2 хв. на вогні.
Цілі листочки шпинату нарізати тонкою соломкою. З них зробити підкладку на тарілці.
Викласти пасту з соусом на шпинат і негайно подавати