Паста фузіллі в сирно-шпинатному соусі

Паста фузіллі в сирно-шпинатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закип’ятити 2 л. води, підсолити її і відварити в ній спіральки. Поки нагрівається вода і відварюють макарони, зайнятися приготування соусу.

Половину цибулини і часник дрібно нарізати.

Обсмажити до прозорості на сковороді в маслі.

Перекласти цибулю з часником в каструльку і залити молоком.

Всипати в молочну суміш мускатний горіх, перець. Покласти натертий сир.

Розбити блендером до однорідної консистенції.

Викласти до сирного соусу шпинат і ще раз пробити блендером.

Готові фузіллі відкинути на друшляк і висипати в соус. Прогріти 1-2 хв. на вогні.

Цілі листочки шпинату нарізати тонкою соломкою. З них зробити підкладку на тарілці.

Викласти пасту з соусом на шпинат і негайно подавати