Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички

Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це чудове італійське блюдо можна готувати з будь-фігурної пасти, але найкраще для цього підійдуть макаронні вироби «рігатоні».

Інгредієнти

рігатоні паста – 400 г
капуста брокколі – 500 г
пармезан тертий – 50 г
ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком
тертий часник – половина ч. ложки
салатний цибуля – одна головка
фарш індички – 300 г
свіжий розмарин – 2 чайні ложки
зелень будь – яка- 1 пучок

Як приготувати Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички