Спагетті Болоньєзе для вегетаріанців

Спагетті Болоньєзе для вегетаріанців – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Може здатися, що це займе багато часу. Рецепт дуже простий і швидкий, таку пасту зможе приготувати навіть ваша дитина.

Інгредієнти

спагетті – 500г
часник – 1 зубчик
рубані помідори або томатна паста – 400г
гострий зелений перець – 1 шт
в’ялені томати – 8 шт
твердий сир – 100г
сіль, перець, базилік, чебрець – за смаком

Як приготувати Спагетті “Болоньєзе” для вегетаріанців

Ви любите пасту, але не завжди готові її їсти, тому що часто в рецепті зустрічається м’ясо або риба. Сьогодні я навчу вас готувати одну з найпопулярніших італійських страв пасту “Болоньєзе”, але без м’яса.

Покроковий рецепт

відваріть макарони (до стану all dente)

Потім готуємо соус. Наріжте зелений перець, в’ялені томати і закиньте в сковорідку. Потім, залийте злегка поджарившиеся овочі рубаними томатами, вичавити туди часник і натріть у сковорідку сир. У вас повинно вийти так:

Випаровуйте соус до потрібної вам консистенції (десь 5-10 хвилин). Потім додайте сіль, перець, базилік і чебрець. Після того, як соус покипить ще хвилину, викладіть на сковорідку макарони. Увімкніть середній вогонь на пів хвилини.

Ваша паста “Болоньєзе” готова до вживання.
Приємного апетиту!