Макарони Пенне з вершковим соусом Песто і куркою

Макарони Пенне з вершковим соусом Песто і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжий базилік в достатку на овочевих ринках, і ви знаєте, що це значить? Соус Песто! Багато-багато Песто! А якщо додати в нього кедрові горішки… м-м-м-м, це щось чарівне!

Інгредієнти

Часник – 4 зубчики
Кедрові горішки – /2 склянки (підсмажених)
Базилік – 1 великий пучок
Петрушка – 1 невеликий пучок
Сир пармезан – 1/2 склянки свіжого тертого сир
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Оливкова олія – 1/4 склянки
Вершки – 3 склянки
Куряча грудки – 500 г (без кісток, без шкіри, нарізаною смужками)
Макарони – 500 г (пенне)

Як приготувати Макарони Пенне з вершковим соусом Песто і куркою