Свіжий базилік в достатку на овочевих ринках, і ви знаєте, що це значить? Соус Песто! Багато-багато Песто! А якщо додати в нього кедрові горішки… м-м-м-м, це щось чарівне!
Інгредієнти
Часник – 4 зубчики | |
Кедрові горішки – /2 склянки (підсмажених) | |
Базилік – 1 великий пучок | |
Петрушка – 1 невеликий пучок | |
Сир пармезан – 1/2 склянки свіжого тертого сир | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Оливкова олія – 1/4 склянки | |
Вершки – 3 склянки | |
Куряча грудки – 500 г (без кісток, без шкіри, нарізаною смужками) | |
Макарони – 500 г (пенне) |