Просте смачне блюдо спагетті з консервованим тунцем, пармезаном і Горгонзолллой
Інгредієнти
Спагетті – 250 гр. | |
Пармезан – 100 гр. | |
Горгонзолла – 100 гр. | |
Тунець консервований – 200 гр. | |
Сіль – за смаком |
Італійське блюдо в чисто італійському стилі – тут використані лише італійські компоненти – спагетті з пшениці твердих сортів, консервований тунець в олії, пармезан і м’який сир з блакитною цвіллю горгонзолла. Спагетті виходять дуже насиченими, вершковими і пікантними
Покроковий рецепт
1. Спагеті відварити до готовності ніг так щоб були аль денте. Воду злити.
2. У спагеті додати тунець і розмішати.
3. Пармезан натерти на дрібній тертці і додати до спагетті, поки вони гарячі.
4. Потім розкришити туди шматки горгонзоллы. Швидко розмішати, щоб сиру встиг розплавиться.
5. Подати в красивій тарілці відразу ж!