Існує безліч різних начинок для каннеллоні: овочевих, м’ясних, грибних. Сьогодні викладаю рецепт каннеллоні з фаршем. Фаршировані макарони під соусом виходять надзвичайно смачними!
Інгредієнти
Фарш – 500 г (яловичина-свинина) | |
Каннеллоні – 250 г (великі трубчасті макарони) | |
Сир – 150 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – 1 – 2 ст. л. | |
Часник – 1 зубчик | |
Помідори – 3 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Для соусу Бешамель: | |
Молоко – 2 склянки | |
Вершкове масло – 3 ст. л. | |
Борошно – 3 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком | |
Сіль – за смаком |