Каннеллоні з фаршем

Каннеллоні з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує безліч різних начинок для каннеллоні: овочевих, м’ясних, грибних. Сьогодні викладаю рецепт каннеллоні з фаршем. Фаршировані макарони під соусом виходять надзвичайно смачними!

Інгредієнти

Фарш – 500 г (яловичина-свинина)
Каннеллоні – 250 г (великі трубчасті макарони)
Сир – 150 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – 1 – 2 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Помідори – 3 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Для соусу Бешамель:
Молоко – 2 склянки
Вершкове масло – 3 ст. л.
Борошно – 3 ст. л.
Суміш перців – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Каннеллоні з фаршем