Тефтелі з грибами в томатно-сметанному соусі, запечені в духовці

Тефтелі з грибами в томатно-сметанному соусі, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тюфтельки з грибами виходять поживними і ніжними.

Інгредієнти

Гриби – 250 г (лисички)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 1 зубчик
Фарш яловичий – 300 г
Сир – 50 г (тертого)
Кріп – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рис – 3/4 склянки (відварений)
Помідори у власному соку 3 шт
Томатний сік – 1/2стакана
Цукор – 1 чайна ложка
Сметана – 3-4 столові ложки
Вода – 1/2 склянки
Борошно – 2 столові ложки

Як приготувати Тефтелі з грибами в томатно-сметанному соусі, запечені в духовці