М’ясні тефтелі – відмінне блюдо. Смачне і ситне, особливо з соусом. Їх можна приготувати не тільки на сковороді, але і в духовці.
Інгредієнти
М’ясний фарш (яловичина+свинина) – 600 гр. | |
Рис – 1/3 ст. | |
Картопля (середній) – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста (великий) – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Олія – для змащування форми | |
Для соусу | |
Томатна паста – 1 / 2 ст. л. | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Вода – 2 ст. | |
Борошно – 1 ст. л. з горбом | |
Спеції – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Зелень – за бажанням |