Тефтелі з вершково-томатною підливою, в духовці

Тефтелі з вершково-томатною підливою, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясні тефтелі – відмінне блюдо. Смачне і ситне, особливо з соусом. Їх можна приготувати не тільки на сковороді, але і в духовці.

Інгредієнти

М’ясний фарш (яловичина+свинина) – 600 гр.
Рис – 1/3 ст.
Картопля (середній) – 1 шт.
Цибуля ріпчаста (великий) – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Яйце куряче – 1 шт.
Олія – для змащування форми
Для соусу
Томатна паста – 1 / 2 ст. л.
Сметана – 2 ст. л.
Вода – 2 ст.
Борошно – 1 ст. л. з горбом
Спеції – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Зелень – за бажанням

Як приготувати Тефтелі з вершково-томатною підливою, в духовці