Тефтелі з картопляним пюре і брусничним джемом

Тефтелі з картопляним пюре і брусничним джемом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне, просте блюдо з родзинкою.

Інгредієнти

хлібні крихти білого хліба – 4 ст л
молоко або вода – 4 ст л
м’ясний фарш – 500 г наполовину складається з свинини і телятини або яловичини
ріпчаста цибуля – 1 цибулина
куряче яйце – 1 шт
мелений білий перець – 1 год л
чорний перець – 1/4 год л
вершкове олію – 2 ст л
запашний перець – 3-4 шт
курячий або яловичий бульйон – 300 мл
кукурудзяний крохмаль – 2 ст л розведений невеликою кількістю води
вершки (жирність 20% – 200 мл
соєвий соус – 1,5 год л

Як приготувати Тефтелі з картопляним пюре і брусничним джемом