Київська котлета з курячої грудки

Котлета по-київськи - це просто відбита куряча грудка, фарширована маслом і зеленню, з хрусткою золотий паніровкою

Картопляна запіканка з мясом

Простий рецепт класичної картопляної запіканки з фаршемю

Інгредієнти М'ясний фарш - 500 грам Картопля - 800 грам Молоко - 50 мл Вершкове масло - 20 грам Сир - 100 грам за бажанням Сіль - 5 грам

Картопляна запіканка з куркою і кукурудзою

Оригінальна картопляна запіканка з куркою і золотистої кукурудзою обов'язково припаде до смаку багатьом

Запіканка картопляно-рибна під сиром

Запіканка з картопляного пюре і лосося – ситний про дуже смачний варіант обіду