Пюре картопляне на топленому молоці

Для шанувальників такого смачного домашнього гарніру як картопляне пюре пропонується рецепт його приготування з використанням топленого молока.

Інгредієнти

Картопля – 4-5 штук
Молоко топлене – 150 мл
Масло вершкове – 50 гр
Сіль – за смаком

Як приготувати Пюре картопляне на топленому молоці

Для того, щоб приготувати ніжне і повітряне картопляне пюре з використанням топленого молока, вам буде потрібно не так багато інгредієнтів. Крім основних складників страви візьміть ще вершкове масло і сіль, щоб картопля не була прісною. Інші подробиці реалізації рецепта гарнір з картоплі – нижче в покроковому описі з фото.

Покроковий рецепт

Для гарніру відбираємо зіпсовані бульби, промиваємо під проточною водою, очищаємо зручним способом від шкірки. Рекомендується кожен бульба розрізати на дві половинки.

Підготовлені картопляні бульби перекладаємо в каструлю відповідного розміру і заливаємо холодною водою. Солимо на свій смак. Ставимо варитися на вогонь. Доводимо до готовності.

Коли картопля буде готовий, з нього зливаємо картопляний відвар. Додаємо до вмісту шматочок вершкового масла.

Підливаємо тепле пряжене молоко.

«Перетворюємо» картопляні бульби в пюре зручніше для вас способом.

Ось яке апетитне картопляне пюре у нас вийшло! З таким гарніром добре поєднуються м’ясні, рибні, грибні та овочеві страви. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром