Салат з оселедця, солоного огірка і яблука зі смаженою картоплею

Швидкий рибний салат з оселедця, солоного огірочка і яблука зі смаженою картоплею.

Інгредієнти

Для рибного салату:
філе оселедця – 100 гр
яблуко – 100 гр
солоний огірок – 100 гр
олія оливкова або рослинне – 1 ст. ложка
сіль – за смаком
чорний мелений перець – за смаком
Для гарніру:
картопля – 3-4 бульби
цибуля – 1/2 головки
масло – для смаження
бекон – 20 гр
сіль – за смаком
чорний перець – за бажанням

Як приготувати Салат з оселедця, солоного огірка і яблука зі смаженою картоплею

Швидкий рибний салат з оселедця, солоного огірочка і яблука. Подається із смаженою картоплею.

Покроковий рецепт

Приготувати салат з оселедця.
Спочатку нарізати рибне філе невеликими кубиками. Таким же розміром нарізати огірочки. Яблуко очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками.

Посолити порізані продукти (не пересолити, т. к. оселедчик і так солона). Додати чорний мелений перець, олію, перемішати. Залишити маринуватися.

Приготувати картоплю.
Картоплю відварити в киплячій солоній воді протягом 20 хвилин. Злити воду, остудити, почистити, нарізати тонкими скибочками.

Цибулю почистити, дрібненько порізати. Бекон порізати маленькими шматочками.

Розігріти сковороду, обсмажити цибулю до золотистого кольору, а бекон до хрусткої скоринки. Закинути сюди ж кільця картоплі і смажити до рум’яності. Приправити все сіллю і чорним перцем за смаком.

Смажену картоплю з салатом з оселедця подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляно-мясні мафіни