Яблучний салат з перловкою, морквою і петрушкою

Яблучний салат з перловкою, морквою і петрушкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Яблучний салат з перловкою, морквою і петрушкою

Простий, корисний і, головне, смачний салат представляємо вам сьогодні. Ситне блюдо на кожен день може бути представлено на обід або вечерю. Коли немає часу готувати завжди можна перекусити такою закускою. Для її приготування вам знадобиться:
Яблука – 3 штуки;
перлова каша – 100 грам;
морква – 1 штука;
петрушка пучок;
йогурт без наповнювача – 50 мл;
гірчиця – 1 ложка;
спеції – за смаком.
1. Увечері проваріть кашу протягом 20 хвилин. Залийте окропом і відправте на ніч готуватися.
2. Моркву очистіть і натріть на тертці.
3. Петрушку промийте і дрібно нарубаєте.
4. Йогурт змішайте з гірчицею і приправте спеціями.
5. Яблуко нарубайте тонкими часточками.
6. Викладіть на тарілку трохи перлової каші, моркву, петрушку і яблуко. Всі інгредієнти збризніть соусом.