Салат необов’язково повинен бути з одних овочів. Більш ситний варіант – поєднання грибів і сочевиці. Приготувати таку страву досить просто.
Інгредієнти
сочевиця – 250 г | |
гриби – близько 400 г | |
цибулю-шалот або дрібний цибулю, дрібно нарізаний – не багато | |
масло (потрібно рослинне) – 3 ч. л. | |
лимон – 1/2 від плоду | |
сіль – за смаком | |
чилі пластівці – 1/4 ч. л. або більше за смаком | |
часнику, дрібно нарізаний – 2 зубчики | |
листової петрушки грубо нарізані – 2 ст. л. | |
рукола/шпинат – 1/2 чашки |
Як приготувати Салат із сочевиці з смаженими грибами
Сторінка: 1 2