Рибний салат з сьомгою і сухариками

Рибний салат з сьомгою і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.

Інгредієнти

Для риби:
філе сьомги – 2 шт.
сіль, перець – за смаком
оливкова олія – дл яжарки
Для сухариків:
французький хліб – 4 кусока
оливкова олія – 1 ст. ложка
часник – 3 зубчики
морська сіль – за смаком
Для заправки:
анчоуси – 4 шт.
часник – 2 зубчики
сік лимона – 1 лимона
гірчиця – 1 ч. л.
вустерський соус – 2 ч. л.
йогурт – 1/3 склянки
сир пармезан – жменя
Для салату:
салат – крупно порізану
сир пармезан – жменя

Як приготувати Рибний салат з сьомгою і сухариками

Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.

Покроковий рецепт

1. Філе сьомги присипте сіллю, перцем і обсмажте на рослинному маслі до готовності. Зніміть рибу зі сковорідки. При бажанні видалити шкіру. Накрийте рибу тарілочкою, щоб вона залишалася теплою.

2. Французький батон ріжеться кубиками. У рослинне масло додається чавлений часник і сіль, перемішують. Хлібець викладається на деко і сбрызгивается часниковим маслом. Потім ставлять сухарики в духовку на 10-15 хвилин.

3. Заправка.
Покладіть анчоуси і тертий часник в миску. Пюрируйте ложкою або ступкою. Додайте лимонний сік, гірчицю вустерський соус. Додайте тертий пармезан і йогурт. Гарненько перемішайте.

4. Додайте нарізані листя салату у велику миску з соусом. Перемішайте листя, щоб вони вкрилися соусом.

5. Зберіть салат.
Викладіть листя на тарілку. На листя викладіть сухарики і рибу (філе можна поламати виделкою на частини). Присипати тертим сиром пармезан.