Листковий салат – сьомга під шубою

Листковий салат – сьомга під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблений салат готуємо за новим рецептом.

Інгредієнти

сьомга слабосолона – 200 г
великий помідор – 1 шт.
невелика буряк – 1 шт.
яйця – 1-2 шт.
половина червоної цибулини – 1/2 головки
майонез – 1 частина додавати за смаком
сметана – 1 частина додавати за смаком
зелень – невеликий пучок додавати за смаком

Як приготувати Листковий салат – сьомга під “шубою”

Якщо ви чекаєте в гості любителя салату «Оселедець під шубою», але ви втомилися від її класичного варіанта, спробуйте щось нове і здивуйте новою варіацією на тему «шуби».Почистіть перед приготуванням всі інгредієнти. Зробити дуже простий соус. Соус дуже простий – це майонез і сметана. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром майонезного соусу.Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.Важливий рада: приготуйте салат з рибою заздалегідь, так як буряк вариться довго, а ще у салату буде час добре просочитися і постати перед гостями у всьому багатстві смаку.

Покроковий рецепт

Слабосолону сьомгу (можна взяти і форель) очистити від кісток і шкіри. Підготовлену рибу нарізати дрібними кубиками і викласти першим шаром на красиве блюдо.

Наступним шаром піде дрібно порізану цибулю. Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.

Приготуйте соус для просочення салату. Соус дуже простий. потрібно змішати майонез і сметану. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром приготовленого соусу.

Очищений від шкірки і дрібно порізаний помідор стане наступним шаром.

Тепер шар дрібно порізаної відвареного буряка. Його теж змащуємо соусом і присипаємо всі натертим курячим білком, а потім і жовтком.

Прикрашаємо салат красивою трояндочкою з листкової сьомги, січеною зеленню і гілочкою петрушки. Гарний і смачний салат готовий!