Листковий салат – сьомга під шубою

Листковий салат – сьомга під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Слабосолону сьомгу (можна взяти і форель) очистити від кісток і шкіри. Підготовлену рибу нарізати дрібними кубиками і викласти першим шаром на красиве блюдо.

Наступним шаром піде дрібно порізану цибулю. Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.

Приготуйте соус для просочення салату. Соус дуже простий. потрібно змішати майонез і сметану. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром приготовленого соусу.

Очищений від шкірки і дрібно порізаний помідор стане наступним шаром.

Тепер шар дрібно порізаної відвареного буряка. Його теж змащуємо соусом і присипаємо всі натертим курячим білком, а потім і жовтком.

Прикрашаємо салат красивою трояндочкою з листкової сьомги, січеною зеленню і гілочкою петрушки. Гарний і смачний салат готовий!