Салат з курячою грудкою і волоськими горіхами

Салат з курячою грудкою і волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт не складний. Продукти найбільш прості і доступні. не вимагає особливих навичок у приготуванні.

Інгредієнти

Куряче філе – 250 г
Яйця курячі – 3 шт
Твердий сир – 80 г
Волоські горіхи – 50 г
Майонез – 3 ст. л
Родзинки – 30 шт
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з курячою грудкою і волоськими горіхами

Дуже смачний і красивий салат.Дуже ніжний, з приємною горіховою хрустинкой. Таке блюдо чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Салат дуже поживний і ситний.Готується швидко і просто. Цей рецепт під силу навіть самої молодої хазяєчці.

Покроковий рецепт

Підготуйте всі необхідні інгредієнти і сміливо починайте готувати. Для приготування підійде будь майонез або густа сметана (на ваш розсуд), а так само сир будь-яких твердих сортів.

На першому етапі, потрібно відварити куряче філе в підсоленій, потім охолодити і порізати ножем на дрібні шматочки.

Поки готується м’ясо, приготуйте інші складові компоненти страви. Потрібно розколоти волоські горіхи в ступці або іншим яким способом дрібніші роздрібнити ядра. Можна використовувати і ядра мигдалю, і арахіс, все на ваш розсуд.

Сир натерти на крупній тертці.

Зварені круто курячі яйця також пропустіть через крупну тертку.

Коли всі компоненти підготуєте, приступайте до приготування салату. Потрібно взяти широке блюдо, ляган або велику плоску тарілку. На дно рівномірно розподіліть шматочки нарізане куряче філе.

Потім по м’ясному шару насипати горіхову крихту, так само рівномірно.

На горіхи нанесіть не більшу частину тертого сиру.

Потім всі укладені шари страви, потрібно вкрити яєчної крихтою і трошки придавити рукою, щоб легше було нанести майонез.

Тепер яєчний шар рівномірно змащуємо майонезом.

У висновку приступаємо до конченому етапу – оформлення страви. Вкриваємо салат шаром залишився сиру і прикрашаємо розпареним родзинками. Замість родзинок можна взяти будь свіжий виноград без кісточок.

Салат вийшов дуже красивий і ніжний на смак. Таке блюдо з успіхом можна приготувати на будь-яке свято або сімейне торжество. Готуйте і пригощайте друзів і гостей. Приємного всім апетиту!