Крабовий салат зі шпинатом і кукурудзою

Салат з крабовими паличками і кукурудзою – соковита, вітамінна та корисна закуска без майонезу!

Інгредієнти

Крабові палички – 1/2 пачки
Шпинат – пучок
Соєвий соус – 1 ч. л.
Чорний перець – за смаком
Кукурудза – 50 г
Огірок – 1 шт.
Теріякі – 1 ч. л.
Масло кунжутне – 2 ст. л.
Сир бринза – 50 г
Сухий часник – за смаком

Як приготувати Крабовий салат зі шпинатом і кукурудзою

Крабовий салат з пряною заправкою – незвичайний варіант салату з крабовими паличками і зеленню. Блюдо просте і швидке в приготуванні, смачний і пікантний. Це відмінна освіжаюча закуска до будь-яких основних страв і гарнірів.

Покроковий рецепт

Вимити огірочки і нарізати дрібним кубиком.

Нарізати соломкою листя шпинату.

Нарізати дрібними кубиками крабові палички. Інгредієнт можна замінити креветками або сніговим крабом.

Змішати інгредієнти, додати консервовану кукурудзу, попередньо злив з компонента рідина.

Додати скибочки сиру бринза. Компонент можна замінити на фету або інший м’який сирнистий сир – за смаком.

Перемішати салат. Заправити сумішшю з соєвого соусу, кунжутного масла, сухого часнику і теріякі.

Подавати салат до столу, відразу ж після приготування, інакше він втратить свою соковитість і неймовірно апетитний аромат. Таке блюдо доповнить будь-яке м’ясне або рибне блюдо, гарніри з овочів і коренеплодів. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Азіатський салат з локшиною рамен