Вимити огірочки і нарізати дрібним кубиком.
Нарізати соломкою листя шпинату.
Нарізати дрібними кубиками крабові палички. Інгредієнт можна замінити креветками або сніговим крабом.
Змішати інгредієнти, додати консервовану кукурудзу, попередньо злив з компонента рідина.
Додати скибочки сиру бринза. Компонент можна замінити на фету або інший м’який сирнистий сир – за смаком.
Перемішати салат. Заправити сумішшю з соєвого соусу, кунжутного масла, сухого часнику і теріякі.
Подавати салат до столу, відразу ж після приготування, інакше він втратить свою соковитість і неймовірно апетитний аромат. Таке блюдо доповнить будь-яке м’ясне або рибне блюдо, гарніри з овочів і коренеплодів. Приємного апетиту!