Крабовий салат зі шпинатом і кукурудзою

Крабовий салат зі шпинатом і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити огірочки і нарізати дрібним кубиком.

Нарізати соломкою листя шпинату.

Нарізати дрібними кубиками крабові палички. Інгредієнт можна замінити креветками або сніговим крабом.

Змішати інгредієнти, додати консервовану кукурудзу, попередньо злив з компонента рідина.

Додати скибочки сиру бринза. Компонент можна замінити на фету або інший м’який сирнистий сир – за смаком.

Перемішати салат. Заправити сумішшю з соєвого соусу, кунжутного масла, сухого часнику і теріякі.

Подавати салат до столу, відразу ж після приготування, інакше він втратить свою соковитість і неймовірно апетитний аромат. Таке блюдо доповнить будь-яке м’ясне або рибне блюдо, гарніри з овочів і коренеплодів. Приємного апетиту!