Суп з консервованим тунцем

Смак супу виходить насичений і трохи солодкуватий. Діткам дуже подобається!

Інгредієнти

Картопля – 4 середніх
Цибуля – 1 невелика головка
Тунець консервований – 200 грам
Морква – одна невелика
Локшина “Павутинка” – 100 грам
Петрушка пучок
Зелена цибуля – пучок
Вода – 1 літр
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати Суп з консервованим тунцем

Відповідно до сімейного статуту, на обід сім’я повинна їсти суп. Але сучасне динамічне життя, як завжди, вносить свої корективи. Часто в хазяєчок не вистачає часу, щоб довго стояти біля плити. Тут на допомогу приходить рецепт супу з консервами. Така страва має ряд переваг: по-перше, це дуже швидко і просто, по-друге, якщо консерви правильно вибрані – це ще і дуже смачно і корисно. Пропоную рецепт-порятунок супу з консервованим тунцем (в якості консервів можете вибрати будь-які інші).

Покроковий рецепт

Ставимо на вогонь один літр води. Чистимо моркву. Нарізаємо цей коренеплід середнім кубиком, закидаємо у воду.
Морква додасть супу незвичайний солодкий смак, в дуеті з тунцем виходить надзвичайно смачно.

Чистимо цибулину, нарізаємо дрібним кубиком. Відкриваємо банку консервів. Зливаємо Масло на сковорідку і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору (при бажанні і необхідності можна додати трохи вершкового масла, від цього смак супу буде ще краще).

Чистимо картоплю, нарізаємо брусочками. Закладаємо в киплячу воду. Додаємо сіль і мелений чорний перчик. Потім всипаємо вермішель.


У самому кінці приготування додаємо тунець і піджарку.

Готовий суп прикрашаємо рубаною петрушкою і зеленою цибулею.
Такий суп високо оцінять ті, хто цінують свій час.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пісна грибна юшка з картоплею і селерою