Суп-локшина на курячому бульйоні

Суп-локшина на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий у приготуванні суп-локшина стане чудовим першим блюдом для обіднього меню. В рецепті відсутня піджарка, тому такий супчик можна включати в дитяче меню.

Інгредієнти

Куряче філе – 300 гр
Вода – 2 л
Картопля – 2 штуки
Морква – 0,5 штуки
Цибуля – 0,5 штуки
Локшина яєчна – 80 г
Сіль – за смаком
Зелень сушена – за смаком

Як приготувати Суп-локшина на курячому бульйоні

Для того, щоб урізноманітнити обідній перекус смачним супом, в якому використовується ячна локшина, спочатку відварюємо курку. Можна використовувати будь-яку частину птиці. Це може бути стегенце, спинка, крильця або інші частини. В ідеалі рекомендується взяти куряче філе, оскільки таке м’ясо ніжніше і в ньому відсутні кістки. Куряче м’ясо відварити до готовності, потім витягти його з каструлі. Одержаний курячий бульйон, приправити за смаком сіллю. Крім курячого м’яса і готової яєчної локшини в рецепті використовується картопля, морква і цибуля. Подробиці приготування смачного супу-локшини на курячому бульйоні описані нижче. Удачі вам у приготуванні смачного першого страви.

Покроковий рецепт

Отже, курячий бульйон у нас вже готовий, продовжуємо реалізацію рецепта. Промиваємо картопля від забруднень. Невеликі за розміром бульби спочатку очищаємо, скориставшись звичайним ножем або спеціальною овочечисткою, а потім нарізами дрібними брусочками. Нарізку для супу-локшини з картоплі переправляємо в киплячий курячий бульйон. Після того як картопля закипить, зменшуємо вогонь.

Поки вариться картопля, чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Для нашого страви подрібнюємо морквину на середній тертці.

Очищений ріпчасту цибулю дрібно рубаємо на шматочки на обробній дошці. Підготовлені подрібнені овочі кладемо в суп. Як вже було заявлено, підсмажувати їх не потрібно. Варимо картоплю і овочі до готовності.

Відміряємо потрібну кількість яєчної локшини (у нас готовий продукт, магазинний). Відправляємо локшину в каструлю до інгредієнтів в кінці готування на 5 хвилин.

Цього часу буде цілком достатньо, щоб локшина зварилася. Перетравлювати її не потрібно, інакше суп просто перетворитися на кашу.

Також підсипаємо в суп-локшину сушену зелень або ж використовуємо свіжу.

Суп-локшина готовий! Охолоджене куряче м’ясо, нарізане на шматочки, додаємо в кожну тарілку, а потім наливаємо суп. Приємного апетиту!