Ставимо на вогонь один літр води. Чистимо моркву. Нарізаємо цей коренеплід середнім кубиком, закидаємо у воду.
Морква додасть супу незвичайний солодкий смак, в дуеті з тунцем виходить надзвичайно смачно.
Чистимо цибулину, нарізаємо дрібним кубиком. Відкриваємо банку консервів. Зливаємо Масло на сковорідку і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору (при бажанні і необхідності можна додати трохи вершкового масла, від цього смак супу буде ще краще).
Чистимо картоплю, нарізаємо брусочками. Закладаємо в киплячу воду. Додаємо сіль і мелений чорний перчик. Потім всипаємо вермішель.
У самому кінці приготування додаємо тунець і піджарку.
Готовий суп прикрашаємо рубаною петрушкою і зеленою цибулею.
Такий суп високо оцінять ті, хто цінують свій час.
Приємного апетиту!