Пісний суп з сочевицею

Пісний суп з сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з сочевицею і картоплею – перша страва для пісних днів

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 2 шт.
Сочевиця – 100 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Пісний суп з сочевицею

Овочевий суп з сочевицею – ситний і корисний варіант не тільки для пісного меню, але і звичайного обіду. Підходити також для венеціанців і для людей, що стежать за фігурою

Покроковий рецепт

1. Овочі помити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати маленькими кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

2. Картоплю скласти в каструлю, промити від крохмалю, залити водою і поставити на вогонь. Коли картопля закипить, зняти піну і додати інші інгредієнти. Посолити, додати спеції, якщо хочете. Варити до готовності.